Lähdettiin etelän lämpöön, Mallorcalle 30.9. la

Olimme jo elokuun sateisina päivinä merellä ollessamme varanneet Mallorcan matkan ja nyt sitten päästiin lähtemään.

Kone lähti jo aamulla 7:45, joten piti olla kukon laulun aikoihin kentällä. Olemme jo varmaankin viimeiset viisitoista vuotta menneet omalla autolla ja yhtä kertaa lukuun ottamatta jätetty kulkupeli P3 halliin. Silloin kerran tämä pyöreä pömpeli oli kiinni, remontissa, ja jouduimme jättämään muualle. Muistaakseni P4 kentälle.

Kentällä melkeinpä kaikki on itsepalveluna. Kotona piti jo tehdä check-in. Laukkuihin pitää kentällä itse tulostaa kohdekentän tiedot ja kiinnittää kahvaan. Turvatarkastusta sentään ei vielä ole tehty itsepalveluksi. Nyt uusien laitteiden avustamana se menee jouhevasti. Enää ei tarvitse repusta/käsimatkatavaroista kaivaa tietimiä tai muitakaan laitteita esille, vaan ne voidaan tehokkaasti läpivalaista. Nopeuttaa ja helpottaa tapahtumaa paljon.

Kone lähti ajallaan ja oli tupaten täynnä. Muuten lento olisi mennyt hyvin, mutta takanamme vähän matkan päässä oli joku pikku vintiö, joka huusi yhtä tuntia lukuun ottamatta koko ketun lennon ajan. Vähänkö syletti.

Olimme ottaneet suite junior huoneen ja se oli viisas päätös. Hieno kahvinkeitin, vaikka espresson tekisi ja teinkin, jääkaappi, joka täytetään virvokkeilla joka päivä ja kuuluu hintaan. Lisäksi pääsee spa-osastolle ilman lisämaksua.

Allaosasto on upea. On parinkin tyyppisiä ”oman rauhan” lepotuoleja.

Baareja useampi kappale altaan läheisyydessä/vieressä. Kolmannesta en viitsinyt tänne kuvaa laittaa, kun siinä on lasiseinä välissä vaikka onkin tuossa vieressä.

Kyllä täällä kelpaa viikko olla. Vene jäi vielä veteen ja siksi vain viikon reissu niin että kerkeää vielä merilläkin käydä 😉

Hiekkarannalle on parin sadan metrin matka, joten se jaksaa vielä köpötellä. Porukkaa oli paljon, mutta tilaakin olisi vielä ollut. Rantakadun varrella on ravintola poikineen ja pistäydyimmekin yhdessä niistä. Salaatit syötiin ja ihan kohtuulliset olivat.

Välikahveilla ja kakuilla kävimme rantakadun suuntaisella seuraavalla kadulla. Hinnat heti edukkaammat kakuissa. Tämä lysti maksoi karvan yli kympin.

Roskisauto kävi edssämme tyhjentämässä biojätteet.

Empä moista keksintöä ennen ole nähnytkään. Maan alle menee koko betoninen roskis. Vähän postilaatikkoa isompi osa jää vain näkyviin.

Hotellimme parvekkeen edessä linnut pyörivät marjojen kimpussa.

Tämä yksilö lienee joku rastas, äänestä päätellen.

Sen sijaan tämän kaljupäisen kaverin ”rotua” en tiedä, kun en kuullut ääntelevän. Nokan väri on eri ja sulatkin melkempä mustat. Vikkeliä olivat joten kuvien saaminen tuotti vaikeksia.

Illan allasnäkymää.

Illallisella kävimme hotellimme ravintolassa. Siellä oli buffaruokailu ja sorttimenttiä riitti. Oikeestaan vain alkuruokapuoli oli ehkä vähän ”vajaa” mutta muuten oli loistava. Hintaa mokomalla loistokkuudella oli peräti 18.- €. Ei tuohon hintaan rannan ravintoloista oli mitenkään saanut noin upeaa ateriaa kasattua. Lämpöisellä puolella lihojen lisäksi oli kolmea eri kalaakin. Jälkkäripöytä, se oli uskomaton. Kakkuja ja hedelmäjäähdykkeitä sekä tuoreita pilkottuja hedelmiä, niitä riitti varmasti joka makuun.

Huomiseen …..

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.