Blyglo edelleen 17.7.

Päätettiin jäädä tänne vielä toiseksikin yöksi. Keli on todella tuulinen mutta meillä ei hätää tässä suojaisessa paikassa.

Tehtiin piekkulenkki saaren itäpuolelle. Ihan hienot näköalat on vastakkaisen kallion päältä.

Nähtiin matkalla siilikin. Tai ainakin muistutti ulkonäöltään sellaista. Siis oikeesti kaukaa luulin tätä albino-siiliksi 😉 . En kyllä ole kuullut saati nähnyt kuvaa albinosiilistä, liekö sellaista olemassakaan. Siilin yläpuolinen kuvio – onko jonkun puudeli karkuteillä?

Tuulesta huolimatta, laitoin Mavicin töihin. Korkealle en uskaltanut mennä. Mutta sen verran hätäisesti uskalsin, että Gullkronan satama näkyi. Kuva on suurennettu ja rajattu reilusti, koska muuten ei olisi saanut mitään käsitystä, onko kuinka täyttä. Mielestäni on.

Kuva on otettu suurinpiirtein veneemme kohdalta. Tuonne on siis matkaa ehkäpä puolitoista kilometriä. Ei tämä vanhan Mavicin kamera nyt ihan surkea ole. Kuitenkin jo 6-7 vuotta vanhaa tekniikkaa. Vielä kun ottaa huomioon kovan tuulen ja sen aiheuttaman dronen heilumisen, kaukaisen kohteen, niin ihmettempä vaan. Videossa se kameran gimbaalin toimivuus korostuu entisestään. Drone heiluu puuskaisessa tuulessa aika rajustikin, mutta silti kuva pysyy vakaana.

Seuraavia seikkailuja odotellessa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.