Merelle, nyt länteen ja Stora Mickelskärin Bylandet to 29.6.

Hirveä määrä vaatteita ja vähän muutakin piti veneeseen saada mahtumaan. Vähän joutui soveltamaan, että kaikki saatiin edes suurin piirtein omille paikoilleen. Keli sattui olemaan melkoisen lämmin. Koita siinä sitten kuumassa ja ahtaassa veneessä touhuta 😉 Piti välillä mennä ulos happea haukkaamaan.

Kohteemme oli Bylanden. Meille aika mieluinen paikka. Tällä kertaa ei ollut muita täällä pohjoiskärjessä, joten ihan iteksemme saimme olla.

Yllättävän vähän oli liikennettä. Muutama purkkari ja kaksi moottorivenettä nähtiin matkalla tänne. Oisko tulevan viikonlopun sääennusteet peloitelleet retkiveneilijät jäämään kotiin.

Nytkin tosin mantereella ukkonen jyrisi vähän väliä. Onneksemme ei yltänyt tänne.

Jonkin verran on vesilinnuillakin poikasia. Oli jännä nähdä, kun lokki tuli liian lähelle poikuetta, miten emo siitä riemastui. Lokki sai äkkilädön. Ei saatunut sillä kertaa olemaan minkään sortin kuvausvälinettä lähettyvillä.

Viimeisellä kaverilla ruokailu jäi vähän kesken, kun emp komensi lähtemään. Joku heinä suussa poikittain. Rajasin kuvaa pikkaisen, että saapi paremman käsitykasen asiasta.

Tämä eka päivä meni ”vähän” tavaroita inventoidessa, joten eipä tässä sen enempää. Huomenna pitäisi vaihtaa maisemaa ja mennä Porkkalan selän toiselle puolelle.

Niin se laski aurinko tänäkin iltana.

Pitihän se edes kerran katsoa, pitää vanhan kansan sanonta paikkansa. Kello on nyt 04:34.

Aikani käpisteltyäni kalliolla ja seurailtuani jousentenkin touhuja;

v-tu täällä mitään matoja ole. Jousenetkin lähtivät pois. Totesivat saman. Taidan mennä takaisin nukkumaan 😉

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.