Vielä Lähteelässä 17.7. sunnuntai

Ei viitsitty lähteä vielä tänäänkään Porkkalan selälle, kun kuitenkin siellä velloo eilisen mainingit. Mikäs meidän täällä ollessa sähkön jatkeena, joten ei tarvitse pihistellä laitteidenkaan (läppäri, iPad, kännykät, kamerat, tv, radio yms) kanssa.

Päivällä muutamaan otteeseen aurinkokin näyttäytyi, mutta nyt illalla on pilvisempää, vaan ei sentään sada. Lenkilläkin käytiin ja sen aikana näimme väylällä tällaisen kaunottaren. Noissa vehkeissä on vaan sitä jotain, vaikka en kyllä enää jaksaisi tuollaisen kanssa pelata.

perinteet kunniaan

Paikan isäntä, Mikko, ilmestyi paikalle. Juteltiin jonkin verran, mutta sitten työkiireet painoivat päälle ja me mentiin katsomaan rallia. On se aika epeli se Rovanperä. Ei sille nyt mahda kukaan mitään eli ei ihan hirveesti mene mettään, jos hänestä vetoa löisi, tuleva maailman mestari.

uimalaituri

Vesi on aika korkealla, joten tuonne uimalaiturille ei enää kuivin jaloin pääse. Toisaalta, kastuvathan ne kumminkin, jos kerran uimaan on menossa 😉

Telttaporukat ovat hävinneet, mutta veneilijöitä on yllättävänkin paljon vielä liikkeellä. Onhan vielä lomakuukausi.

Stora Svartön puolellakin muutama venekunta, kuuluhan sekin tähän Lähteelään.

Stora Svartö

Täällä ei nyt ihan ruuhkaa ole, mutta kumminkin jokunen venekunta.

päälaiturit ja niissä veneet nyt illalla

Jopa tänne lahden pohjaan tuli muutama uusi vene, joten ei saatu ihan yksin pitää tätä laituria.

Suomalaiseen tapaan, hajurako pitää olla 😉

meitä on nyt sit kolme

Huomenna pitäisi sitten suunnata Stora Halsö:hön, satama nro 407, ja pääsis lämmittämään puusaunaa. Oletusarvona on, ettei ihan turvoksissa ole, koska osa kuitenkin on töissä ja toivon mukaan kaikki lomalaiset eivät nyt änkeä samaan aikaan sinne. Kelienkin pitäisi pikku hiljaa parantua ja lämpenevää ovat luvanneet sekä jopa aurinkoisia päiviä.

aika vilpoista on ulkona

Nyt on saanut pitää webastoa joka yö päällä, kun yöksi vielä tuosta viilenee.

ensimmäisenä yönä ei ollut ja oli pakko laittaa päälle, kun heräsin viileyteen. Ei ole pakko kärsiä, kun kerran on vehkeet sitä varten ettei tarvitse.

Tämä tuuli on sekoittanut vedet sen verran, että merivesi ei ole enää kuin 14 asteista, kun vielä viime viikolla oli 21 astetta.

En mene uimaan, älkää pelätkö, Madamesta en mene takuuseen.

Seuraavaan kertaan.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.