Madeiralle kesää odottelemaan 22.3 tiistai

Päätettiin lähteä pitkästä aikaa oikein ulkomaille. Tämä s…nan korona sotkenut meitin reissaamisen pahemman kerran, mutta nyt sitten uskaltauduimme lähteä.

Näkymää huoneestamme

Emme olekaan täällä käyneet aiemmin, joten ihan uniikki paikka meille.

Vaikka varsinaiset rajoitukset onkin täällä pääsääntöisesti poistettu, mitä nyt maskilla pitää naamansa peittää, niin maahantuloilmoitus piti ennen lähtöä tehdä. Siinä piti vakuutella sanallisesti, että joo, on saatu rokotukset. Eivät kuitenkaan edes kopioita siitä liitteeksi halunneet, eikä sitä vaadita edes maahan saapuessa?

Ja poikkeus myöskin se tällä reissulla, että ollaan valmismatkalla, eli Aurinkomatkojen reissulla.
En edes muista, koska viimeeksi oltais matkatoimistoa vaivattu. Tämä taas johtui hinnasta. Omatoimimatka olisi tullut kalliimmaksi, koska nyt saatiin aika reilu alennus, muutama satanen per nenä.

Pumpulia matkalla

Finnair ei tarjonnut mitään lennolla, vaan kaikki piti ihan itse maksaa. Siis ihan ”halpalentoyhtiön” hommiin mennyt😒 Sinällään palvelu kyllä pelasi ja jalkatilakin oli ihan kohtuullinen, kun olimme valinneet aika edestä paikat, joista tietty maksoimme ekstraa. Lentopisteitä kun on kertynyt kohtuullisesti.

Oppaan kertomuksia kuunnellen bussilla hotellille, jossa laukkuja odottelimme pienen tovin. Ne tuli omalla kyydillä?

Huone on tyypillinen ilman erityismainintaa, paisi näköala on ihan kohtuullinen. Tämä on luokiteltu neljän tähden hotelliksi, joten saapi nähdä, täyttääkö mielestämme moiset kriteerit?

Melkein tyyni atlantti

Illalla kävästiin samassa rakennuksessa olevassa kiinalaisessa syömässä, kun ei viitsitty pidemmälle mennä. Reissussa näet rähjääntyy😁

Oli siinä täyden mahan viereen kiva köllähtää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.